Program de lucru
Lun - Vin : 10:00-18:00
Programari
Grija pentru problemele dvs.

Clienti

Rolul unui avocat este sa apere si sa respecte dreptatea. Sa activezi in serviciul dreptatii ca avocat inseamna de multe ori sa te asiguri ca vor fi respectate drepturile prevazute in contractele incheiate intre parti. De aceea, un avocat poate face mai mult pentru dreptate decat sa pledeze in instanta.

Pentru a avea sanse mai mari sa fie respectat, un contract trebuie sa fie în primul rand BUN. Pentru mine ca avocat, partile dintr-un contract nu se situeaza in tabere diferite. Fiecare are nevoie de cealalta, fiecare are de castigat din contractul respectiv. Fiecare este obligata sa se preocupe sa-si protejeze drepturile si sa-si respecte obligatiile.

 

Anca Avram - Senior Partner

Contractele de asigurare

In contractele de asigurare, Cabinetul de Avocatura Anca Avram acorda consultanta si asiguratilor si asiguratorului. Este in avantajul ambelor parti sa semneze contracte cat mai corecte si mai complete.

Asiguratul se protejeaza mai bine de evenimente nedorite si se asigura ca ii vor fi respectate drepturile. Asiguratorul isi eficientizeaza activitatea, castigă timp si o buna reputatie: se fereste de procese si publicitate negativa.

Clientii nostri

Cabinetul de Avocatura Anca Avram acorda consultatii de specialitate pentru clientii persoane fizice, dar si pentru societătile de asigurari sau brokerii de asigurare.

Pentru acestea din urma, oferim consultatii juridice specifice materiei dreptului asigurarilor, precum si reprezentarea in litigii a caror sursa sunt contractele de asigurare, inclusiv pentru recuperarea indemnizatilor de asigurare in virtutea dreptului de subrogare.

Actiuni judecatoresti

Cabinetul poate initia actiuni judecatoresti, promovate in temeiul dreptului de regres al asiguratorului de raspundere civila si de bunuri impotriva celui raspunzator de producerea daunei, aducand un aport la crearea unei practici jurisprudentiale in acest sens.