Program de lucru
Lun - Vin : 10:00-18:00
Programari

Servicii

Cabinetul individual de avocatura Anca Avram ofera urmatoarele servicii in urmatoarele domenii ale dreptului: Dreptul asigurarilor, Drept penal, cu precadere pentru apararea victimelor accidentelor rutiere, Drept civil, in special in materia Retrocedarii imobilelor preluate abuziv de Statul Roman, Drept comercial, Drept international privat.

Reprezentare si asistenta juridica in relatiile cu sau in fata diferitelor persoane fizice si juridice, institutii, organizatii, foruri.

Reprezentare si asistenta juridica in toate instantele judecatoresti.

Asistenta juridica in rezolvarea litigiilor prin negocieri, pe cale amiabila.

Consultatii juridice de tip “audienta”, documentare, extrase tematice, studii juridice, de drept comparat.

Conceperea, elaborarea si redactarea diferitelor tipuri de acte: cereri de despagubiri materiale si morale adresate asiguratorului, cereri de constituire ca parte civila in procesul penal, plangeri, contestatii, contracte, acte constitutive ale societatilor comerciale, societatilor civile, fundatiilor, asociatilor, reprezentantelor etc.

Atestarea continutului actelor, a datei intocmirii lor si a identitatii partilor.

Demersuri privind infiintarea si inmatricularea societatilor comerciale, societatilor civile, fundatiilor, asociatiilor, precum si obtinerea de autorizatii, aprobari, licente etc.

Rezolvarea unor cauze cu elemente de extraneitate (evenimente petrecute in afara tarii sau in care sunt implicati cetateni straini).