Program de lucru
Lun - Vin : 10:00-18:00
Programari

Colaboratori

Cabinetul de Avocatura Anca Avram lucreaza cu colaboratori – avocati pledanti definitivi si stagiari – in regim de exclusivitate. Ne alegem cu grija colaboratorii si ne propunem intotdeauna sa lucram cu cei mai buni.

Colaboram cu: experti tehnici, experti contabili, medici legisti, specialisti in psihiatrie medico-legala, auditori financiari, traducatori autorizati, notari publici, institutii guvernamentale si neguvernamentale.

Colaboram, de asemenea, cu alte cabinete de avocatura din tara si strainatate, pentru ca sustinem deseori cauze in fata instantelor judecatoresti din Bucuresti si in alte localitati din tara, precum si in fata unor persoane fizice si juridice din strainatate.

Cabinetul colaboreaza cu colective de lucru din cadrul unor societati de asigurari, contribuind la elaborarea politelor de asigurare de raspundere profesionala a diverselor categorii de profesionisti, al caror statut este reglementat prin lege.

Cabinetul de Avocatura Anca Avram indruma studentii Facultatii de Drept in cadrul stagiilor de practica anuala, stagiilor de licenta, masterat. Daca esti in cautare de practica si esti convins(a) ca iti doresti o cariera in avocatura, nu ezita sa ne cauti pentru o discutie. Colaborarea noastra ar putea deveni permanenta.